FORUM

Please have a look at our Forum Rules. Lets keep this forum an enjoyable place to visit.

A A A
Avatar

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Forum PM function not working
Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 (0 votes) 
Avatar
Steve
Oregon
Members

Regulars
August 3, 2013 - 5:33 pm
Member Since: December 14, 2012
Forum Posts: 256
sp_UserOfflineSmall Offline

Trying to PM a Forum member, it's not working--I get a "page not found" error message. Maybe Pierre can fix this soon.

Avatar
Barry
Members

Regulars
August 3, 2013 - 5:54 pm
Member Since: June 30, 2011
Forum Posts: 2661
sp_UserOfflineSmall Offline

gettin the same thing

There is no shame in playing twinkle, youre playing Mozart

Avatar
wookieman
Tennessee, USA
Members

Regulars
August 3, 2013 - 7:51 pm
Member Since: May 17, 2013
Forum Posts: 277
sp_UserOfflineSmall Offline

Same here.  I thought it might just have been me.  I'm sure @Fiddlerman will be all over it as soon as he is aware.

There is no failure, only results.

Avatar
KindaScratchy
Massachusetts
August 3, 2013 - 10:05 pm
Member Since: March 14, 2012
Forum Posts: 1651
sp_UserOfflineSmall Offline

Problems here, too. It says that I have two PMs but when I click the button it says the requested topic does not exist. Not sure if there really are messages waiting, but if someone did send me a message...I'll answer as soon as it's working again.

When the work's all done and the sun's settin' low,

I pull out my fiddle and I rosin up the bow.

Avatar
Barry
Members

Regulars
August 3, 2013 - 10:16 pm
Member Since: June 30, 2011
Forum Posts: 2661
sp_UserOfflineSmall Offline

KindaScratchy said
Problems here, too. It says that I have two PMs but when I click the button it says the requested topic does not exist. Not sure if there really are messages waiting, but if someone did send me a message...I'll answer as soon as it's working again.

I have one message showing

dunno

There is no shame in playing twinkle, youre playing Mozart

Avatar
Ferret
Byron Bay Australia
Members

Regulars
August 4, 2013 - 7:55 am
Member Since: April 22, 2012
Forum Posts: 1575
sp_UserOfflineSmall Offline

Same problem here. The darn 404 again

Seen it all. Done it all. Can't remember most of dunno ..... What was I saying???? facepalm

Avatar
Fiddlerman
Fort Lauderdale
August 4, 2013 - 9:36 am
Member Since: September 26, 2010
Forum Posts: 11717

I'm working on it :-)

"The richest person is not the one who has the most,
but the one who needs the least."

Avatar
Fiddlerman
Fort Lauderdale
August 4, 2013 - 9:57 am
Member Since: September 26, 2010
Forum Posts: 11717

I think it's working now. Please give more feedback. Thanks

"The richest person is not the one who has the most,
but the one who needs the least."

Avatar
Kevin M.
Nicholson, Pa
Members

Regulars
August 4, 2013 - 10:10 am
Member Since: September 10, 2011
Forum Posts: 1957
sp_UserOfflineSmall Offline

I don't know about the PM thing but when I click on unread post it pops up but is behind the chat box, no big deal it's been that way for awhile now. The problem is when I go to move the window it jumps down the screen. When I click on a topic it does nothing. The good old fix one thing break another. LOL

Avatar
Steve
Oregon
Members

Regulars
August 4, 2013 - 11:00 am
Member Since: December 14, 2012
Forum Posts: 256
sp_UserOfflineSmall Offline
10sp_Permalink sp_Print
0

PM fixed and working for me now. Thanks, Pierre!

Avatar
wookieman
Tennessee, USA
Members

Regulars
August 4, 2013 - 11:50 am
Member Since: May 17, 2013
Forum Posts: 277
sp_UserOfflineSmall Offline
11sp_Permalink sp_Print
0

Steve said
PM fixed and working for me now. Thanks, Pierre!

 

I can confirm this as @Steve PMd me, and I received his message!  Now hopefully he received my response!

There is no failure, only results.

Avatar
Mad_Wed
Russia, Tatarstan rep. Kazan city
Members

Regulars
August 4, 2013 - 1:06 pm
Member Since: October 7, 2011
Forum Posts: 2849
sp_UserOfflineSmall Offline

Kevin M. said
... When I click on a topic it does nothing. The good old fix one thing break another. LOL

Have a similar problem. Clicking on unread topics - the window opens as usual. But then i can open only those topics that are shown in upper part of that window. When i scroll down and try to open one - it scrolls up again.

Though closing that window-update the page-and open again helps dunno

PS: PC, Windows 7, Chrome and Firefox if that could be helpful =)

Avatar
Fiddlerman
Fort Lauderdale
August 4, 2013 - 5:43 pm
Member Since: September 26, 2010
Forum Posts: 11717
13sp_Permalink sp_Print
0

Thanks guys. Will work on those other problems.

"The richest person is not the one who has the most,
but the one who needs the least."

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 231

Currently Online: BillyG, Mike the Swede
38 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Members Birthdays
sp_BirthdayIcon
Today None
Upcoming Mad_Wed, Prudence, ButteryStuffs, kit, makinnoise

Top Posters:

coolpinkone: 3767

Mad_Wed: 2849

Barry: 2661

Fiddlestix: 2637

Oliver: 2439

DanielB: 2379

Member Stats:

Guest Posters: 1

Members: 3563

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 16

Forums: 56

Topics: 6448

Posts: 80408

Newest Members:

bo, EKBanjo, charlieD, Folky fiddler, Morgenes42, stringo

Administrators: Fiddlerman: 11717, KindaScratchy: 1651