FORUM

Please have a look at our Forum Rules. Lets keep this forum an enjoyable place to visit.

A A A
Avatar

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Forum viewing and posting issues
Troubles using the Fiddle Talk forum here on Fiddlerman.com. Simple Press issues
Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 (0 votes) 
Avatar
Fiddlerman
Fort Lauderdale
July 20, 2013 - 4:11 pm
Member Since: September 26, 2010
Forum Posts: 11694

Hey everyone,

I would like an account of all problems associated with using our forum. Since the forum works problem free for me, I need help from you guys using other OS's and browsers to report issues.

Hexdragon is having an issue with the captcha and not able to save posts.
Using Firefox 22.0 on a Windows 8 Laptop, also not able to use Internet Explorer 10.0 with the forum at all.

Anyone else with similar troubles?

"The richest person is not the one who has the most,
but the one who needs the least."

Avatar
Fiddlestix
Michigan, USA
King
Members

Regulars
July 20, 2013 - 4:29 pm
Member Since: January 21, 2012
Forum Posts: 2637
sp_UserOfflineSmall Offline

I'm using, Windows XP along with I/E. The problem I have (still) is posting a portion of a quote. I also can't figure out how to do bold text or CAPS. I click on the Icon's in the upper left corner, w/ the frown face and glasses, the $ sign {..} < these guys and nothing happens. And still can't click on the POM/POM cheerleader and get her to work, even trying different suggestion's from other member's who are smarter naht/than I. lol  embarassed

I never had a problem before the format changed several month's ago. I'm not too fond of this format.

 

Ken. 

Avatar
RosinedUp
Honorary tenured advisor
Members

Regulars
July 20, 2013 - 5:24 pm
Member Since: September 7, 2012
Forum Posts: 985
sp_UserOfflineSmall Offline

Fiddlestix said

I also can't figure out how to do bold text or CAPS. 

First highlight the text you want bolded, itallicized, or underlined.  Then click the B, I, or U in the upper left corner of the edit box.

For CAPS, press your caps-lock key and start typing. 

 

Avatar
Ferret
Byron Bay Australia
Members

Regulars
July 20, 2013 - 5:50 pm
Member Since: April 22, 2012
Forum Posts: 1575
sp_UserOfflineSmall Offline

The forum seems to hate my ipad.

There are text input issues and I can't cut or past

The iPad works OK every where else

dunno

Seen it all. Done it all. Can't remember most of dunno ..... What was I saying???? facepalm

Avatar
Feathers
Colorado, USA
Members

Regulars
July 20, 2013 - 9:22 pm
Member Since: November 22, 2012
Forum Posts: 342
sp_UserOfflineSmall Offline

The captchas have definitely been a problem.

Sometimes you have to keep selecting the next one it gives you several times before it will save, and sometimes it doesn't work at all.

Also, when putting the @ member's name, it doesn't always link properly to the person's profile like it used to. And other times it links too much, such as all of the text that's been typed in after it.

Using Windows 7, and Firefox 22.0

"Music is what feelings sound like." ~ Author Unknown

 

Avatar
wookieman
Tennessee, USA
Members

Regulars
July 21, 2013 - 12:43 pm
Member Since: May 17, 2013
Forum Posts: 277
sp_UserOfflineSmall Offline

Well, I also have had numerous issues.  I think it's a Windows 8 thing for me mostly, or it's a combination of W8 and IE 10.  But I've found ways to work around most of the issues. 

1.  I HAVE had problems with the whole Captcha thing in the past.  Eventually, I have to simply close out the browser, re-open, and try again.

2.  Navigating the forum can be painful.  If I use the "compatibility" mode, I can navigate fine, but then can't post.  I get to the forum I need, jump out of "compatibility" mode, then post.

3.  Outside of compatibility mode there are issues, that can be worked around.  I can't simply "click" on anything in the forum.  Any buttons from "log-in" to "add topic," to the page numbers themselves.  Here's the work around:  Hover over the button, click and HOLD until the pop-up, explanation box disappears.  Click and HOLD AGAIN, the pop-up bubble will reappear, then disappear.  At that point, after it has disappeared again, I can release my mouse button, and it will take me to where I am trying to go.  I have to use the same technique to post in the forum.  Anywhere there's a button, I have to click and hold.  Took me a while to figure this out.  Hopefully that will help some folks out until the kinks get worked out.

 

There is no failure, only results.

Avatar
Fiddlestix
Michigan, USA
King
Members

Regulars
July 21, 2013 - 7:57 pm
Member Since: January 21, 2012
Forum Posts: 2637
sp_UserOfflineSmall Offline

@ Pierre / Fiddlerman;

Is there any chance of getting the old format from what was there in the beginning back into action ?

Everything was so simple. Quote's were a breeze, it was easy to isolate and quote paragraph's, sentence's or even one word, everything worked great before the change. Even "I" could do it with ease.

One more thing I failed to mention in the above post that even other member's have commented on, "Searching", for past topic's. I don't know how some brand new member's resurect topic's that are over a year old and I can't find something that was posted two week's ago. Typing one word or sentence or part of a sentence just doesn't help, for me anyway.

 

Ken. 

Avatar
Ginnysg
Southern California
Members

Regulars
July 21, 2013 - 10:52 pm
Member Since: May 13, 2013
Forum Posts: 255
sp_UserOfflineSmall Offline

It works fine on my Windows 7.  But I can't post from my Ipad - I can log in, but it will not accept any kind of post.

Ginny

“Music expresses that which cannot be put into words and that which cannot remain silent” 

Avatar
Feathers
Colorado, USA
Members

Regulars
July 22, 2013 - 4:17 am
Member Since: November 22, 2012
Forum Posts: 342
sp_UserOfflineSmall Offline

Since a couple of you mentioned trouble posting with ipads, I thought I'd try it with my Android tablet.

Ok - It worked with the default Android browser, but not with Firefox.

Just wanted to give it a whirl in case it helps with the issues list.

"Music is what feelings sound like." ~ Author Unknown

 

Avatar
Fiddlerman
Fort Lauderdale
July 22, 2013 - 3:46 pm
Member Since: September 26, 2010
Forum Posts: 11694
10sp_Permalink sp_Print
0

Thanks everyone. I'll get to work on these issues. Keep me posted.
Ken, the problem is that the old version of SP doesn't support all OS's and the newest version of WP.
It's kind of ironic since this one appears to have trouble too. :-(
I'll continue to work on our issues and try to find viable solutions.

"The richest person is not the one who has the most,
but the one who needs the least."

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 231

Currently Online: discountsale
38 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Members Birthdays
sp_BirthdayIcon
Today lakelivr
Upcoming HeadCheese, Mad_Wed, ButteryStuffs, harvestman, fiddlinmama, kit, makinnoise

Top Posters:

coolpinkone: 3755

Mad_Wed: 2849

Barry: 2661

Fiddlestix: 2637

Oliver: 2439

DanielB: 2379

Member Stats:

Guest Posters: 1

Members: 3554

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 16

Forums: 56

Topics: 6441

Posts: 80306

Newest Members:

Mukundan, MyMing, dbsimon, stirlingite771, mdedmon, coreshanethi

Administrators: Fiddlerman: 11694, KindaScratchy: 1651